Message Aboard For Visitors

Free Gift For U All ;] cepat tekan !

Tuesday, 27 December 2011

Doakan Aida

Hello and Assalamua'laikum --
Haaa....doa'kan aida untuk mendapat SEJUTA RINGGIT  Di Sejutaa Ringgit Money Drop Okey ?
huqmm... mungkin Klau korang tercari-cari kat kaca tb korang . mungkin takkan nmpak batang hidong aida kan.. sapa suruh korang carik . x abez post lagi ni .. baca dulu . haa....aida ni jenis apa orang cakap
terpengarohngan tb lah kononnyea  
sebab aida rasa macam best kan ? main money drop nih ? hik hik :]]
kekadang aida follow la gak channel niyh tapi ada yang frast ngan jawaban depa ada yang metoii jugak answers depaa ;D ha..senang kata saya ::
Bio Aq Yang Masok , kan sennaang ! ;D
hwui-hwui .. hik3 .. tecengang kata orang
Bukqn kah kene umo atas 18 taon kew ?
alahai .. pesal lembab sangat aida main secara LIVE KAT INTERNET ,  BUKAN LIVE KAT TB lah cik... oii....hihi... Nah , nak main skali jomm ,.. Next Live playing game ialah pada :

Ahad This Week , 1 January 2011 , 10 malam
                                       

haa..amacam ? mau join register jomm =_=' 

Sini-sini >> Money Drop MALAYSIA !

hurgh =_= xpalah ...
Sharing Is Caring Rite ? ^-^
//Okie ^-^ Bubbye doa'kan Aida keyh // 

-Assalamua'laikum-

Be My Commentors and Likers Oke ;]

0 ,00 sms yang Aida Dapat:

Post a Comment