Message Aboard For Visitors

Free Gift For U All ;] cepat tekan !

Thursday, 15 December 2011

Tutorial iPod Comel ^-^

iPod comel ? WAHH ... Aida nk bagi ke ni ? tak...bukan..jnngn salah paham dulu ^_^ kang perasan pulak.. hihik .. iPod comel yang yang ada kt blog tu lah .... tengok kat bawah picture ni...


nampak ? okey now...

korang pergi dekat sini :: DISCO MAINAN  !
dah ? korang cari lagu korang ....

tekan icon [ + ]

pilih la berapa banyak korang nak add lagu kt playlist korang ..

k, dah ? kat atas tu ada CUSTOMIZE . tekan kat situ .pilih jenis iPod korang ^_^

korang boleh edit2 lah warna dia tu...then , tekan save playlist korang bubuh la details apa2 yang disuruhnya ... and dah kan ? tekan SIGN UP.

dia akan keluar satu kod . copy paste kat HTML/JAVASCRIPT korang okeyh :)).




Be My Commentors and Likers Oke ;]

Holiday Boring/Best ?

Hyep , . ! npee laa cuti skola ni boring sangat ? ishh.. xtauu nk wt pe.
tapi best gak , ! brue2 ni aida and family pergi bercuti kt K.L bukan Kandang Lembu tauu ! hikihik
first day kiteorang smpai : MUZIUM NEGARA 
second day : pegi BERJAYA TIMES SQUARE and KL TOWER ! ^_^ 
third day : KLCC and Bubbye K . L ... :') Best...



tibe2 jee kan ? ada gambar ni . hehek !
oke2 byebye . :]



Be My Commentors and Likers Oke ;]