Message Aboard For Visitors

Free Gift For U All ;] cepat tekan !

Friday, 16 December 2011

Ahamdulillah , hajat kesampaian ^-^

huh ? hajat kesampaian ? adoishhh...hajat ape lak dh niii ??? hihi..okiey2 aida sebenarnya sbelum ni aida tingin nk ADD GADGET ATAS HEADER tapi disebabkan ikut tutorial Blog Cik NurFarah ..tak menjadi :'( aida sedih sangat . mula daripadaa situ aida dah berputus asa . ada  satu hari ni pulak, aida search tutorial dekat kak lyssa punye blog.. tengok2 ada add gadget atas header.. so, aida pun tekan la... aida try gune dia punye tutor sebab lain daripada blog kak farah tu.... so, MENJADI ! alhamdulillah...p/s aida x marah kt kak farah ..ye la kann...mungkin blog aida tak sesuay ngan tutor diyya ^-^ :)





Be My Commentors and Likers Oke ;]

Tangan Ribenaku Ini ^-^

kerja tangan kanak2 ribena ku ini :)) hihihi...mesti korang tercekang ngan tajuk entry ni kan ?

ye la2....aida gtauu. sebeno-benonyea..aida ada lukis doodle dari photoscape. photoscape ni tempat edit2 yang mudah :) aida suke gune photoscape selalunyea nampak orang gune photoshop kan lukis ? aida bukan takde :)) aida ade siap beli lagi 10 ringgit .. tapi sayang , aida xtau nk gune ? hihi .. urm :") okiey ? nak engok aida punya doodle ? hihihih nah .. ambek kau !

nk gelark? gelark lah puas2 tapi dengan syarat gelak kat kotak Commnet ! 
hehe .. peace ! bubbye :)


Be My Commentors and Likers Oke ;]

TimeLine Facebook ^-^

 first korang pergi sini ... magic..magic..magic
second korang tekan GET TIMELINE ..
pas 2.. ada keluar profile korang kan ? scroll atas sikit ada tulis
Photo ape kebendenye tah la.. tekan klick Photo cover pas 2, adjust2 lah... then click Done kot..
hehe tak ingat dah =_=' click profile ..
maka terjadilah Timeline anda , syuke tutor ni ? coment/like !
beginilah profile anda ....




Be My Commentors and Likers Oke ;]

tutorial favicon

tutorial favicon ni biasanya for new bloggers.. selalunya untuk old bloggers diorang dah pasang ^_^ . okey tak kisah la new kah old kah . ikut tutor ni okeyh ^_^ first untuk sapa yang tak mengenali FAVICON tu apa rujuk gambar di bawah ..wah..dh mcm cikgu dah .. hihi 

klick untuk lebih BESORR ! 

ok ...

1. design--page elements--atas tu ada tulis favicon . tekan situ ..
then upload gambar yang korang wat tuh ..

PERINGATAN !
p/s : pastikan size dia kecil tidak lebih dari 26 .
Okey :]] thanks !





Be My Commentors and Likers Oke ;]